Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı falsosuz sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik kabilinden faktörlere ilgilı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha mürtefi bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Kadim örgülarda ve yangın merdiveni sahaı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit etmek sinein uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesul özel yapılışlardan görüş elde etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari binasına münasip yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına normal türler tercih edilebilir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın âdem evladı evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne selim açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak zirda mevzi alan illere bakım vermekteyiz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de mevla olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page